Praktijk trainingen

Download hier de brochure Praktijktraining

Doel
Naast de NIL opleidingen bestaat de mogelijkheid eveneens om praktische trainingen te volgen. De duur van dergelijke trainingen is afhankelijk van het startniveau van de cursist (-en) en van het niveau waar men naar toe wil. Gedurende een training is er net als bij een opleiding een instructeur aanwezig om de cursist de fijne kneepjes van het door de cursist gekozen lasproces bij te brengen.

Doel
Verhogen van de laskennis op de werkvloer en bewust te worden wat met op de werkvloer doet.Waardoor de kosten kunnen worden verlaagt.

Uitleg van de te bedienen lasmachines op de werkvloer praktijk maar ook zeker de theorie hierbij.Neem vrijblijvend contact op als u meer wilt weten.

Cursuslocatie
ATK locaties : Friesland,Groningen,Drenthe,Flevoland,Overijssel.
Incompany : Mogelijkheden door heel Noord-Nederland.

Uiteindelijk telt het resultaat.

Onze persoonlijke en flexibele aanpak, de praktijkgerichte aanpak.

Subsidiemogelijkheden
OOM is het opleidingsfonds van en voor werknemers en bedrijven in de metaalbewerking. Het OOM geeft voorlichting en advies over scholing en draagt financieel bij in de kosten daarvan. Voor een overzicht van de OOM regelingen en subsidies zie www.oom.nl : www.ao-metalektro.nl Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze opleidingsadviseur. Telefoon 06-18827620 of mail naar info@atk-lasopleidingen.nl