Aluminium lastechniek

Download hier de brochure Aluminium lastechniek

Cursus inhoud
Het lassen van aluminium vereist theoretische laskennis. Het zijn hoogwaardige materialen die voor- tijdens- en na het lassen aan veel gestelde normen en eisen moeten voldoen. Ook is kennis van het materiaal gedrag een pre om de diverse aluminium legeringen te kunnen lassen. De tweedaagse opleiding Aluminium geeft u een goed beeld van de mogelijkheden en beperkingen ten aanzien van dit hoogwaardige materiaal. Door de theorie te vertalen naar praktijk demonstraties worden de mogelijkheden en beperkingen visueel gemaakt. Doel van de opleiding is uw theoretische kennis op het gebied van het lassen van aluminium te verdiepen waardoor u in staat bent de mogelijkheden van dit materiaal volledig te benutten.

Doelgroep
De opleiding is bestemd voor aluminium lassers, werkvoorbereiders,kwaliteits medewerkers en inkopers,die de lastechnische kennis van aluminium willen verdiepen. Uitleg van de praktijk maar ook zeker de theorie hierbij. Neem vrijblijvend contact op als u meer wilt weten.

Cursuslocatie
ATK locaties : Friesland,Groningen,Drenthe,Flevoland,Overijssel.
Incompany : Mogelijkheden door heel Noord-Nederland.

Uiteindelijk telt het resultaat.

Onze persoonlijke en flexibele aanpak, de praktijkgerichte aanpak.

Subsidiemogelijkheden
OOM is het opleidingsfonds van en voor werknemers en bedrijven in de metaalbewerking. Het OOM geeft voorlichting en advies over scholing en draagt financieel bij in de kosten daarvan. Voor een overzicht van de OOM regelingen en subsidies zie www.oom.nl : www.ao-metalektro.nl Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze opleidingsadviseur. Telefoon 06-18827620 of mail naar info@atk-lasopleidingen.nl