Lastest

Download hier de brochure Lasserstest

Doel
Wanneer u als organisatie twijfels heeft over het praktische niveau van één of meer van uw werknemers (lassers), of een aanvullende bevestiging van uw indruk, bestaat de mogelijkheid om hen door A.T.K lasopleidingen hierop te laten testen.

Aan de hand van de C.V en een persoonlijk gesprek met de bewuste persoon (opleidingshistorie en arbeidsverleden) stelt A.T.K een test samen, waarbij één of meerdere werkstuk (-ken) moeten worden gelast. Deze werkstukken worden vervolgens door een erkend Instructeur beoordeeld. De resultaten worden verwerkt in een zogenaamde lasserstest.

Doelgroep
Personen uit het bedrijfsleven ,uitzendbureau,detacheringsbureau,prive,schoolverlaters,gemeentes,uwv.

Vooropleiding
Geen vooropleiding nodig.

Cursuslocatie
ATK locaties : Friesland,Groningen,Drenthe,Flevoland,Overijssel.
Incompany : Mogelijkheden door heel Noord-Nederland

Eindresultaat
De persoon / instantie krijgt een overzicht van de behaalde resultaten en dit zal worden besproken.Uiteindelijk telt het resultaat. Onze persoonlijke en flexibele aanpak, de praktijkgerichte aanpak.

Subsidiemogelijkheden
OOM is het opleidingsfonds van en voor werknemers en bedrijven in de metaalbewerking. Het OOM geeft voorlichting en advies over scholing en draagt financieel bij in de kosten daarvan. Voor een overzicht van de OOM regelingen en subsidies zie www.oom.nl : www.ao-metalektro.nl Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze opleidingsadviseur. Telefoon 06-18827620 of mail naar info@atk-lasopleidingen.nl